לכבוד חג השבועות החלטנו לפנק אתכם במתכון גבינתי (ללא חלב) לעוגת אגוזי מקדמיה וקוקוס. 🙂
עכשיו יהיה לכם חג שמח במיוחד!
עבור הבסיס:
כוס שבבי קוקוס
חצי כוס קמח קוקוס
כוס פקאנים קלופים
כוס תמרים (ללא הגלעינים)
כף קינמון
שמינית לימון עם הקליפה וללא הגלעינים
קצת מלח הימלאיה
עבור המלית:
כוס אגוזי מקדמיה קלופים
כוס תמרים
2 כוסות מים
חצי לימון עם הקליפה ללא הגלעינים
כפית של אבקת וניל
חצי כוס שמן קוקוס
הוראות הכנה:
לטחון את כל חומרי הבסיס במעבד מזון, תחילה אגוזים וקמח ואח"כ התוספות והתבלינים (קינמון, מלח, לימון). המטרה היא להגיע למרקם לא חלק, עם צ'אנקס-אגוזים נגיסים.
לשטח בתבנית ולטחון את מרכיבי המלית למרקם חלק וגבינתי. להקפיא עד שמתקשה (מומלץ גם לשמור אותה במקפיא).
בתאבון!
מצפה לנו שבוע עמוס באירועים!
בחג השבועות נהיה בפסטיבל של ויגן פרינדלי (ביום רביעי הזה) בדוכן עם מיטב הביכורים שלנו. 🙂
וביום שישי הקרוב נהיה ב-2 פסטיבלים שונים במקביל:
פסטיבל לפלנד בגבעת חביבה, ופסטיבל Sunbeat שבגליל העליון.
נתראה שם!