איך מכינים באונטי טבעוני וטבעונאי?
זהו מתכון מהיר נוסף לפינת המתכונים המעוררים שלנו, והפעם התוצאה יצאה אפילו טעימה יותר מחטיף הקוקוס האהוב. 🙂
רכיבים:
3 כוסות שבבי קוקוס
15 תמרים (לאחר השרייה של חצי שעה)
7 אגוזי ברזיל
5 כפות נקטר קוקוס
כפית וניל
כף מי ורדים
5 כפות שמן קוקוס
קמצוץ מלח הימליה
חמאת קוקוס לזיגוג (מוסיפים לאחר שמוצאים מהמקפיא וחותכים)
הוראות הכנה:
לערבב במעבד מזון את כל הרכיבים – תחילה שביבי הקוקוס ושאר הרכיבים העיקריים, ובסוף התבלינים ושמן הקוקוס.
להכניס לכלי זכוכית ולשמור בקירור או הקפאה. להוסיף חמאת קוקוס נוזלית כזיגוג (שמתקשחת יפה על החטיף לאחר ששולפים אותו מהמקפיא).
תהנו!
למתכונים קודמים בסדרה:
מרציפן טבעונאי מושחת
חטיף באונטי קוקוס עם אגוזי ברזיל