אנחנו בגלייד ישראל חיים על פי גישת ה-RAW FOOD, ונהנים מאכילת פירות וירקות ללא עיבוד בחום.
מדי פעם נשמח לשתף אתכם בקינוחים מפתים 🙂
והפעם, מתכון למרציפן טבעונאי מושחת!
מרציפן טבעוני, טבעונאי, אורגני, בריא וטעים. ויש גם בתוספת שוקולד!
הרכיבים למרציפן עצמו:
2 כוסות שקדים מושרים (כ-12 שעות השרייה במקרר)
כ-10 תמרים מושרים, לפי רמת המתיקות הרצויה (השתמשנו בברהי, הקטנים והמתוקים יותר)
כף מי ורדים
כפית אבקת וניל
כ-5 כפיות שמן קוקוס
קצת מלח הימלאיה
לשכבת השוקולד:
2 כפיות קקאו
5 כפיות שמן קוקוס
כפית נקטר קוקוס, או ממתיק אחר
הוראות הכנה:
התחילו בעיבוד השקדים המושרים במעבד מזון, ואז הוסיפו את שאר הרכיבים – תחילה התמרים ובסוף התבלינים.
שטחו את תערובת המרציפן בכלי זכוכית לאחסון.
ערבבו את רכיבי השוקולד בבלנדר וכסו איתו את המרצפן.
שמרו בקירור וחכו שהמרציפן יתקשה לפני הטעימה.
השתדלו שלא לחסל הכל בבת אחת 🙂
בתאבון!
אהבתם?
שתפו עם חברים!
למתכון הקודם בסדרה:
עוגת מקדמיה וקוקוס