גם אנחנו התגעגענו לתותים!
אין כמו תותים ושוקולד במתכון רומנטי וטבעוני לתחילת החורף. 🙂
הרכיבים להכנת הרוטב:
5 אגוזי ברזיל לאחר השרייה של 8-12 שעות (השריית אגוזים משפרת את המרקם ומנטרלת חלק גדול מנוגדי התזונה שבהם. אפשר להחליף את אגוזי הברזיל במקדמיה, קשיו, או כל אגוז אחר שמתאים לכם, כך תוכלו לגוון בטעמי הרוטב ובערכים התזונתיים שלו).
3 תמרים מושרים (חצי שעה במים זה מספיק)
כחצי כוס מים
כף של שמן קוקוס או חמאת קוקוס
כף של אבקת קקאו או אבקת חרובים
הכנה:
לערבל בבלנדר את האגוזים והמים עד לקבלת מרקם אחיד.
הוסיפו את התמרים המגולענים.
סיימו את הרוטב המתוק עם שמן הקוקוס ואבקת הקקאו/חרובים.
קחו איתכם למיטה את קערת הרוטב והתותים ותהנו מהם לפני, אחרי או תוך כדי… 🙂
בתאבון!
למתכונים קודמים בסדרה:
משקה סברס מרענן
משקה דובדבנים תוסס
עוגת מקדמיה וקוקוס
מרציפן טבעונאי מושחת
חטיף באונטי קוקוס עם אגוזי ברזיל