לכבוד הסערה המשתוללת בחוץ, נפנק אתכם במתכון חמים וטעים לסיידר תפוחים. 🙂
סיידר תפוחים:
כ-7 תמרים לכל כוס מים, במקרה זה השתמשנו בזהידי, אבל אפשר לגוון ולהשתמש בכל סוג תמר אחר
תפוח אחד לכל 2 כוסות מים (גם כאן ניתן לגוון בטעמים ובסוגים)
להוסיף מים חמים (30-40 מעלות זה מספיק, התבלינים המחממים יעשו את שאר העבודה)
קצת ג'ינג'ר מגורר לפי הטעם
תבלינים נוספים לפי הטעם (כמה אפשרויות – קינמון, הל, אגוז מוסקט)
לערבל הכל בבלנדר ולחלוק במיטה עם אהובי לבכם 🙂
תהנו!
למתכונים קודמים בסדרה:
תותים וחורף הם שילוב מושלם!
משקה סברס מרענן
משקה דובדבנים תוסס
עוגת מקדמיה וקוקוס
מרציפן טבעונאי מושחת
חטיף באונטי קוקוס עם אגוזי ברזיל