כיוון שמזמן לא פינקנו אותכם עם מתכון חושני, לכבוד סיום עונת הדובדבנים נשתף אתכם במתכון קיצי ומרענן.
המתכון פשוט להכנה, והפאדג' יכול להישמר אצלכם במקפיא לזמן ממושך, (אבל כנראה שהמעדן יחוסל מהר מאוד, כשאתם בחברה הנכונה).
רכיבי הפאדג'
חצי כוס תמרים לאחר השרייה של כחצי שעה לריכוך (אנחנו השתמשנו בתמרי הברהי המדהימים)
כוס בננות
חצי כוס מקדמיה
3 כפות שמן קוקוס
2 כפות אבקת חרובים (או קקאו)
רכיב רשות – 2 כפות קינואה מונבטת ומיובשת (מוסיף חלבון מלא וקראנצ').
תבלינים אפשריים: ג'ינג'ר, קינמון ציילוני, או הל, או שילוב של כל ה-3 🙂
קמצוץ מלח הימליה
ערבבו את כל הרכיבים בבלנדר עוצמתי או מעבד מזון ושמרו במקפיא.
רכיבי רוטב הדובדבנים
כוס דובדבנים מגולענים
כ-4 תמרים קטנים להמתקה, לפי הצורך.
ערבבו את כל הרכיבים בבלנדר עוצמתי ושפכו כף מהרוטב על מנת פאדג' קרה לפני ההגשה.
תזללו להנאתכם עם בן/בת זוגכם, לפני או אחרי שאתם נהנים מהמגוון העשיר בחנות שלנו…
קרדיט – הרעיון לרוטב הדובדבנים הגיע מדפנה אמון המדהימה, והוא אכן שידרג את המנה 🙂