לא כל יום פורים!
קבלו אוזני המן בתחפושת של אוכל טבעוני בריא ומושקע 🙂
הכנת ציפוי אוזני ההמן:
הכנו כמה גרסאות של הציפוי. גרסה אחת מבוססת בננות, ואחת שמשלבת תותים עם הבננות.
בנוסף לפירות המתוקים ניתן להוסיף לתערובת קצת מיץ לימון סחוט לאיזון המתיקות, קצת אבקת גינג'ר, אבקת קינמון צילוני וקרטוב של מלח הימליה.
לייבש את ציפוי אוזני ההמן במייבש המזון למשך כ-12 שעות.
רכיבי מילוי אוזני ההמן:
כוס של כוסמת מונבטת ומיובשת במייבש מזון
כ-7 תמרי ברהי
2 כפות אבקת קקאו (אפשר גם לשלב קקאו ניבס במקום חלק מהאבקה)
כף של אבקת בננה ירוקה או קמח קוקוס (רכיב רשות. תהיה כאן מספיק פריכות מהכוסמת)
כף גדושה של שמן קוקוס
לערבב קלות במעבד מזון ולהוסיף כמילוי לאוזני ההמן
רכיבי ציפוי השוקולד
להמיס במרי באן 66 אחוז עיסת קקאו ו-33 אחוז חמאת קקאו
תוספות רשות לציפוי השוקולד:
כף אחת של שמן קוקוס
קצת אבקת וניל אורגני (שמור אצלנו בכספת)
כף סירופ יאקון להמתקה
וקרטוב של מלח הימליה
פזרו את ציפוי השוקולד על אוזני ההמן כאוות נפשכם!
את מה שנשאר מהשוקולד אפשר לשלב עם תותי עץ מיובשים או גוג'י בריז בקופסת זכוכית נפרדת, כמו שאנחנו אוהבים לעשות 🙂
פורים שמח!
למתכונים קודמים בסדרה:
פרלין שוקולד עם קרם תותים
משקה סיידר תפוחים לחורף חמים
תותים וחורף הם שילוב מושלם!
משקה סברס מרענן
משקה דובדבנים תוסס
עוגת מקדמיה וקוקוס
מרציפן טבעונאי מושחת
חטיף באונטי קוקוס עם אגוזי ברזיל