הפעם הכנו עבורכם מתכון לעוגה אקזוטית במיוחד!
עוגת קוקוס, ג'קפרוט ומנגו – בסיס העוגה:
חצי כוס שבבי קוקוס (לאחר השריה של 8 שעות)
חצי כוס מקדמיה
5 תמרי מגהול לחים
כף אבקת בננה ירוקה
2 כפות שמן קוקוס
כ-50 גרם מיץ קנה סוכר קפוא
מיץ מחצי לימון ליים
קמצוץ אבקת ג'ינג'ר
קמצוץ מלח הימליה
(אפשר ורצוי להכפיל את כל הכמויות של בסיס העוגה)
לדחוס את הבסיס על כלי העוגה (עדיף כלי עגול אבל לא חובה)
אנחנו אוהבים להשאיר שוליים גבוהים יותר, כך שמילוי העוגה מגיע עד גדות השוליים.
עוגת קוקוס, ג'קפרוט ומנגו – מילוי העוגה:
חבילה של 450 גרם ג'ק פרוט בשל קפוא
מנגו לילי גדול
חצי כוס שבבי קוקוס (לאחר השריה של 8 שעות)
2-3 כפות שמן קוקוס
חצי כפית אבקת וניל אורגני (מהכספת הסודית)
ואם זה לא היה מספיק שחיתותי עד עכשיו, אפשר להוסיף גם קקאו:
להמיס בבן מארי :
עיסת קקאו + חמאת קקאו ביחס של 66% מוצקי קקאו.
לתערובת אפשר להוסיף כפית יאקון להמתקה, 2 כפות אבקת קקאו לחיזוק שוקולדי נוסף, כף שמן קוקוס לריכוך המרקם, עוד איזה רבע כפית אבקת וניל וקמצוץ מלח הימליה.
לשמור את העוגה במקפיא, שם זה יכול להחזיק לכם גם חודש-חודשיים (אבל היא תחוסל הרבה לפני כן).